Usuwanie rozstępów

usuwanie-rozstepow_wiem_o_zdrowiu

Forum -> Rozstępy bleee

Tytuł:Rozstępy bleee
Autor:bywalec
16.4.2010, 09:47
Macie jakieś skuteczne metody na usuwanie rozstępów???Ja w sumie nie rozumiem dlaczego mam rozstępy bo dużo ćwicze i trenuje pływanie, no ale mam i nie wiem jak sie ich xxx radzicie?

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co jest wolniejsze: ślimak czy gepard?

usuwanie-rozstepow_ciekawostkigruper salon urody

Ciekawostki

Usuwanie blizn
W zależności od rodzaju blizny, jej głębokości, rozmiaru, umiejscowienia, specjalista podejmie decyzję jaka metodę zastosować do jej usunięcia. Trzeba wiedzieć, że już przez pierwszy rok, kiedy blizna ulega rozwojowi można wykonywać czynności wpływające na jej wygląd w przyszłości.

Czy wiesz, że...

Usuwanie zmarszczek
By zapobiec przed wczesnemu powstawaniu zmarszczek należy pamiętać o kilku podstawowych zasadach. Jedną z nich jest unikanie nadmiernego opalania i używanie kremów z filtrami przeciwsłonecznymi. Okulary przeciwsłoneczne, które chronią skórę wokół oczy też nie są bez znaczenia.

Polecamy

Plastyka brzucha
Plastyka brzucha (łącząca także liposukcję brzucha), jest najprościej mówiąc, zabiegiem chirurgicznym polegającym na usunięciu komórek tłuszczowych za pomocą rury ssącej, wykonanej ze stali nierdzewnej, o nazwie kaniuli i wycięciu zbędnych fragmentów skóry.

Metamizol jest lekiem już tradycyjnym i przechodzącym próbę czasu oraz próbę rzeczywistej wartości leczniczej od 1922 roku, kiedy to po raz pierwszy został użyty klinicznie jako środek przeciwgorączkowy i przeciwbólowy. W ostatnich latach, obok prac oryginalnych, ukazały się także prace poglądowe, przedstawiające metamizol w świetle nowszych badań i na tle nieprzerwanej dyskusji nad jego miejscem w terapii bólu. Lekiem zawierającym 500 mg tej substancji czynnej jest Pyralgina, która skupia swe działanie w miejscu źródła bólu.